Як зекономити на роумінгу? Інструкція та Airalo промокод на 3$ MYKOLA606. Економія 3$

Привіт від маркетолога-партизана!

Ділюся досвідом та лайфхаком, як зекономити на інтернеті в роумінгу. Використано під час поїздки в Італію осінню 2021 року. Цей матеріал буде цікавий тим, хто часто подорожує або збирається за кордон. Є варіант або дорогий роумінг (привіт Vodaphone Ukraine!) або спеціальні SIM-карти для мандрівників (тревел-сім). Але у власників новіших телефонів від Apple, Samsung, Google, Pixel, Hammer, Motorola, Huawei, деяких інших китайців а також певних планшетів Acer, Asus, Dell, HP, Lenovo, Surpace,  з'явився новий варіант - eSIM. 

Список девайсів, що підтримують eSIM

Найоптимальніший варіант онлайн-сервіс Airalo з віртуальною SIM-картою для роумінгу за кордоном. В кінці статті - промокод на знижку 3$. 


Airalo вирішує відразу три завдання:
1. Демократичні ціни на мобільний інтернет по всьому світу (від 4,5$ за 1 гіг інтернету для Італії)
2. Не потрібно ні платити, ні встановлювати фізичну «сімку», тільки додаток
3. Без втрати зв'язку на основному номері. 
Картка оформляється за кілька хвилин і оплачується через банкінг. Я оплатив в пару кліків через Монобанк 3 Гб на 30 днів зі знижкою по промокоду. Обійшлося 4$






Орієнтовні розцінки для середньостатистичної європейської країни:
1 ГБ на 7 днів за $3
5 ГБ на 30 днів за $11,5
10 ГБ на 30 днів за $19

Для кожної країни умови різні, тому краще перевіряти в додатку Airalo. Наприклад, у Великій Британії 1 ГБ трафіку коштує стільки ж, скільки в Іспанії - $3, а 10 ГБ - $ 16. У Туреччині ціни вищі: 1 ГБ - $4, 4ГБ - $12, США 1 ГБ - $3, 10 ГБ - $ 26. Працює сервіс в 111 країнах

Для тих, хто часто буває в Китаї, Airalo - це взагалі must have, тому що з eSIM будуть працювати всі заблоковані в Китаї сервіси - Google, Facebook, YouTube, Telegram та інші

Крім eSIM під кожну країну доступні «Регіональні eSIM», тобто можна купити пакет на всю Європу, Азію, Африку або взагалі весь світ. Це зручно, якщо ви плануєте відвідати відразу декілька країн за відносно короткий проміжок часу. Головне, перевірте список доступних країн всередині картки тарифу, так як там можуть бути винятки. Пакет на весь світ - 40$ за 20 ГБ, а в Азії, наприклад, за $ 18 пропонується безлімітний трафік на 8 днів.

Варіанти купівлі eSIM в Airalo
на сайті або в додатку Airalo потрібну країну або регіон, визначаєтесь з кількістю трафіку і періодом дії, оплачуєте eSIM з банківської карти або через PayPal і отримуєте шуканий QR-код, який необхідно вважати вашим смартфоном.

Купувати eSIM можна на сайті з комп'ютера або планшета, або в додатку на смартфоні.
Зберігати в пам'яті iPhone можна відразу кілька електронних «сімок» для різних країн (але активної можна зробити тільки одну з них).

По прильоту або приїзду необхідно змінити SIM-карту для передачі даних на eSIM від Airalo і включити «Роумінг даних». У деяких випадках може знадобитися ручне введення APN globaldata в налаштуваннях стільникових даних.

Важливо! eSIM від Airalo, по-перше, не мають прив'язаного номера телефону і працюють тільки для мобільного інтернету, по-друге, діють тільки в рамках куплених гігабайт трафіку і терміну дії. Як тільки закінчиться трафік або закінчиться термін дії тарифу, цю eSIM можна буде видалити з пам'яті, адже вона одноразова і більше не знадобиться.
Бонус $ 3


Якщо ви пройдете по цьому посиланню і зареєструєтесь в сервісі, то отримаєте бонус у розмірі $ 3 для покупки першої eSIM, чого цілком вистачить на пакет 1 ГБ у багатьох країнах світу. Промокод для введення MYKOLA606. Якщо оформляєте в мобільному додатку - то при реєстрації/покупці тисніть віконечко "в мене є промокод" і вводьте MYKOLA606. Вартість покупки сімки має зменшитися на 3$
Отже, Airalo - це неймовірно зручний сервіс, який не тільки допомагає економити в роумінгу значні суми, але і майже не вимагає ніяких зайвих рухів з боку користувача. Організувати такий eSIM для роумінгу не складніше, ніж поповнити баланс основної «сімки». І це головний плюс eSIM як технології, яку можна спробувати вже прямо зараз.


Діліться цим постом в соцмережах, підписуйтесь на мене в соцмережах. Отримуйте новий досвід та лайфхаки по подорожах, маркетингу, просуванню та комунікаціях!
Facebook
Instagramm
Linkedin
TikTok
Telegram

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Цитати великих рекламістів

Що означає термін «классифайд» (класіфайд)?

Що таке копірайтинг?